Over Ons

                                 mercedes

 

Wat is A2 Taxi?    a2taxi

A2 geeft een nieuwe, frisse kijk op chauffeursdiensten. Wij brengen uw (zakelijke) rit naar een hoger niveau. Bij iedere rit bieden wij het hoogste comfort op maat. Onze chauffeurs zijn middelbaar tot hoger opgeleid, spreken ABN en vreemde talen en zijn altijd op de hoogte van wat zich in de wereld afspeelt. Reserveer hieronder direct uw A2 Taxi.

Luchthavenvervoer zakelijk

Uw zakenreis begint optimaal als A2 Taxi u naar de luchthaven brengt. Onze chauffeur brengt u snel en comfortabel tot aan de vertrekhal, ongeacht of u nu vertrekt vanaf internationale luchthavens als Schiphol, Zaventem of Düsseldorf of vanaf regionale vliegvelden als Eindhoven Airport en Maastricht/ Aachen Airport. En natuurlijk zijn Weeze Airport, Antwerpen Airport, Brussel Charloi Airport, Rotterdam Airport, Dortmund Airport, Frankfurt Airport of Köln bonn Airport ook geen probleem. Luchthavens zijn bekend terrein voor ons. Dat is wel zo plezierig als wij u daar afhalen.

tel nr htsU vindt onze chauffeur, eventueel voorzien van uw firma naambord, direct bij het meetingpoint of voor de aankomsthal.Ook zijn we aangesloten bij de STA Balie van Schiphol. Natuurlijk bieden wij dezelfde mate van service en zorg aan het afhalen en wegbrengen van uw gasten. Het is voor u en ons prettig als wij uw vervoer tijdig kunnen inplannen, maar zelfs “ad hoc vervoer” is in de meestal geen probleem.

Service en Kwaliteit              a2wifi

We zijn 24 UUR PER DAG bereikbaar en op de weg, het hele jaar door!
Zonder onvoorziene omstandigheden staat uw taxi binnen 20 minuten bij u voor de deur.
Pin en creditcard betaling mogelijk in de auto.
A2 Taxi heeft voldoende capaciteit om al uw personenvervoer perfect te verzorgen en geeft het de persoonlijke aandacht die het verdient.

A2Taxi Betaalmogelijkheden