Reserveren

Vul a.u.b. hier het reserveringsformulier in. Wij zullen dat zo snel mogelijk bevestigen.

Bel ons bij vragen op: 073-6363636

U heeft uw eigen taxi en deelt die niet met anderen. Privé, luxueus en zeer comfortabel reizen !

WE ZIEN U RESERVERING GRAAG TEGEMOET.

Door de werkzaamheden op en bij Schiphol is het zeer moeilijk om bij het ophalen binnen de gebruikelijke tijd elkaar te treffen zoals u van ons gewend bent, wij adviseren daarom om u ophaal rit vanaf Schiphol via de STA balie te boeken, dit gaat soepel en vlot en vermijden we lange wachttijden. De toeslag van de STA balie is € 7,50 zie toeslagen. Wilt u bij een boeking / reservering vanaf Schiphol indien u wenst STA balie vermelden in opmerking veld bvd.

Reserveringen

Reserveringen

Taxi rit

Luchthaven vervoer

Het is ook mogelijk om beide opties te kiezen. Dan kiest u voor de heen EN terugreis !
Bezig met versturen

TOESLAGEN

Bustoeslag is 4 t/m 8 pers. €25,-
Wanneer u korter dan 24 uur van te voren boekt geldt er een toeslag van €25,- per boeking.
Bij het standaardtarief is 1 koffer + 1 handbagage per persoon inbegrepen. Voor extra koffers of handbagage rekenen wij €5,- per stuk enkele reis.
Voor extra grote bagage zoals surfplanken,golftassen,inklapbare fietsen en inklapbare rolstoelen rekenen wij €10,- per stuk enkele reis.
Voor ieder extra adres binnen de 10 kilometer rekenen wij €9,- voor iedere vervolg kilometer rekenen wij €1,- (afstand wordt door ons berekend)
Voor alle erkende feestdagen rekenen wij per feestdag een toeslag van €50,- per rit.

Let op! Over reserveren A2Taxi

A2Taxi is een deel van de diensten van ons bedrijf. We bieden ook speciale voorwaarden voor zakelijk gebruik van de taxi, zakelijk luchthaven vervoer, groepsvervoer of limousine gebruik van de taxi.

Als u minder dan 24 uur voor vertrek een reservering plaatst, is het raadzaam dat u zelf ter controle telefonisch contact met ons opneemt!

A2Taxi Betaalmogelijkheden